Všetko je mi darom

Chcem sa vám všetkým poďakovať, za to, že ste!

Aj vďaka vám má moja radosť z hudby, ktorú vnímam ako dar od Boha, ešte krajší rozmer.

Všetky moje piesne sú súčasťou môjho srdca a keď môžem toto svoje srdce s vami zdieľať, keď môžem robiť svojimi pesničkami niekomu radosť, je to radosť aj pre mňa.

Novinky

sima magušinová podoby
novinky
20. apríla 2021

Pieseň Podoby dostala videoklip

O láske k ľuďom, k Bohu, k sebe samej, k hudbe, k horám... O tom, aby sme sa nesúdili, aby sme si vedeli navzájom dopriať, aby sme sa prijímali takí akí sme, lebo do našich sŕdc vidí len ten Najvyšší:) ...o tom je pieseň Podoby, ktorá verím,že vás poteší a možno aj trošku povzbudí v láske:-)
sima magušinová
novinky
8. decembra 2020

Nový album Oslobodená

Nový album OSLOBODENÁ, ktorý je pre mňa veľmi osobný a vďaka ktorému aspoň takto na diaľku “budeme spolu”♥️ je už dostupný cez predpredaj ? Spinaker ? a už aj na všetkých digitálnych platformách ? Nájdete na ňom aj našu vianočnú pieseň:)?
sima magušinová
novinky
8. decembra 2020

Tancujú zvony aj s vašimi videami

Pieseň Tancujú zvony, ktorá je o láske a dobre, ktoré sú v hĺbke každého človeka, ale hlavne o radosti a očakávaní narodenia Ježiška, je už na svete:-) Ďakujem za videá, ktoré ste posielali!:) hoci sa nezmestili všetky, teším sa z každého jedného a veľmi si to vážim:) Prajem vám požehnaný advent ✨ “V ľuďoch vždy víťazíš, aj keď sa búria”

Najbližšie koncerty v roku 2024

 

14.06.2024 – Bardejov – Medový festival

21.06.2024 – Piešťany – samostatný koncert

22.06.2024 – Dolní Kounice (CZ) – festival KEFASFEST

07.07.2024 –  Kopčany – Cyrilometodská ratolesť

12.07.2024 – Pruské – Gavlovičovo Pruské

20.07.2024 – Námestovo – Festival Verím Pane

03.08.2024 – Stará Ľubovňa – Spoločný koncert so Zuzkou Smatanovou

16.08.2024 – Devín – Tribute to Freedom – Pocta slobode

31.08.2024 – Záhorská Bystrica – Hrubé hody

09.09.2024 – Pezinok, Šimák Zámok – Sima Magušinová na zámku

10.09.2024 – Pardubice – samostatný koncert

24.09.2024 – Košice – samostatný koncert

Videogaléria

Slovo Chlapa

Podoby

Láska vyháňa strach

Srdce nepokojné

Diskografia

Oslobodená

sima magušinová
  1. Oslobodená
  2. Sonety
  3. Venuša
  4. Otcova Roľa (Ivan Krasko)
  5. Podoby
  6. Len ma ľúb
  7. Zachovám si svoju tvár
  8. Srdce nepokojné
  9. Zore
  10. Láska vyháňa strach
  11. Slovo chlapa
  12. Tu sei quasi morto
  13. Červené polia
  14. Tancujú zvony
  15. Tatry

Len tak sa stíšim

sima martausová, simona magušinová, sima magaušinová
  1. Voda
  2. Baránok
  3. Pieseň a šál
  4. Móda
  5. Čaro obyčajných vecí
  6. Do stratena
  7. Len tak sa stíšim
  8. Nenahraditeľná (akustická verzia)
  9. Leonardo
  10. Svetlá, Modlitba (bonus)
  11. Holubička Symphony feat. Adam Ďurica (bonus)

Bio

Sima Magušinová (za slobodna Martausová) je slovenská pesničkárka, ktorá sa narodila v Považskej Bystrici. Okrem hudby a gitary má rada hory, turistiku, horolezectvo, lyžovanie, kávu, dobré jedlo, kvety, ľudí a Toho kto ich stvoril. Spievanie a skladanie piesní vníma nie len ako záľubu, ale aj ako poslanie a dar od Boha.

Absolvované turné:
2016 – Turné Smej sa, duša moja
2017 – Turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu
2018 – Turné so sláčikovým kvartetom
2019 – Turné „Hudobný darček”
2022 – Advent s Vami
2023 – Advent s Vami

Ocenenia:
2009 – Gospel talent, pieseň: Nádherný svätý
2013 – Dvojplatina za album Dobrý deň to som ja
2014 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategóriách „objav roka“, „album roka“ za album Dobrý deň to som ja
2018 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategórii „speváčka roka“
2018 – Osobnosť televíznej obrazovky, kategória speváčka
2020 – Osobnosť televíznej obrazovky v kategórii speváčka
2021 – Cena Fra Angelica udeľovaná Konferenciou biskupov Slovenska

Diskografia:
2012: Vyzliecť si človeka (Studio Lux, CD)
2013: Dobrý deň, to som ja (Joma, CD)
2014: Na pravom poludní (Joma, CD)
2016: Smej sa duša moja (Joma, CD)
2019: Len tak sa stíšim (Moja muzika, CD)
2020: Oslobodená (Moja muzika, CD)

Kontakt

Ľubomír Šesták
+421 915 782 994
manager@simamagusinova.sk