Chcem sa Vám všetkým poďakovať, za to, že ste!
Vďaka vám má zmysel to, čo robím a vďaka vám má hudba, ktorú vnímam ako dar od Boha ešte krajší rozmer. Všetky moje piesne sú súčasťou môjho srdca a keď môžem toto svoje srdce s vami zdieľať, keď môžem robiť svojimi pesničkami niekomu radosť, je to to najkrajšie, čo môže byť.

Novinky

sima magušinová, miťo bodnár
novinky
27. júla 2021

Nad našimi sú cesty Tvoje

Videoklip ku piesni Slovo chlapa je na svete a veríme, že vás poteší. Natáčali sme ho v nádhernom prostredí Manínskej tiesňavy a v Telgárte. Slovo Chlapa je pieseň inšpirovaná Svätým Písmom a je o slove Krista, ktoré ma posilňuje, nadchýna, uzdravuje, inšpiruje, upokojuje, teší, a ktoré platí aj dnes 🙂
sima martausová, františek rábek, Cena Fra Angelica 2021
novinky
8. júna 2021

Cena Fra Angelica

Dnes Konferencia biskupov Slovenska udeľovala ceny Fra Angelica (patróna umelcov). Veľmi si vážim a ďakujem, že som sa aj ja mohla ocitnúť medzi ocenenými 🙂 Páči sa mi byť odovzdaná v Božích rukách, ktorý mi zároveň necháva slobodnú vôľu:) Páči sa mi spolupráca Boha a človeka (nielen v hudbe) 🙂 ďakujem

Najbližšie koncerty v roku 2021

23.9.2021 o 19:00 – Ostrava – Benefiční koncert SEŠLI SE, ABY POMOHLI…

26.9.2021 o 19:00 – Bratislava Ružinov – Ružinovské hodové slávnosti

Videogaléria

Slovo Chlapa

Podoby

Láska vyháňa strach

Srdce nepokojné

Diskografia

Oslobodená

sima magušinová
  1. Oslobodená
  2. Sonety
  3. Venuša
  4. Otcova Roľa (Ivan Krasko)
  5. Podoby
  6. Len ma ľúb
  7. Zachovám si svoju tvár
  8. Srdce nepokojné
  9. Zore
  10. Láska vyháňa strach
  11. Slovo chlapa
  12. Tu sei quasi morto
  13. Červené polia
  14. Tancujú zvony
  15. Tatry

Len tak sa stíšim

sima martausová, simona magušinová, sima magaušinová
  1. Voda
  2. Baránok
  3. Pieseň a šál
  4. Móda
  5. Čaro obyčajných vecí
  6. Do stratena
  7. Len tak sa stíšim
  8. Nenahraditeľná (akustická verzia)
  9. Leonardo
  10. Svetlá, Modlitba (bonus)
  11. Holubička Symphony feat. Adam Ďurica (bonus)

Bio

Sima Magušinová je slovenská speváčka, pesničkárka, ktorá sa narodila v Považskej Bystrici 26. februára 1988. Je vydatá, venuje sa skladaniu piesní a vo voľnom čase má rada turistiku, horolezectvo, lyžovanie a vychutnávanie si dobrého jedla. Spievanie a tvorenie vníma nielen ako záľubu, ale aj ako poslanie a dar od Boha. Rada píše skladby nielen pre seba, ale aj pre iných, prípadne aj pre filmové alebo muzikálové projekty. Miluje hory, dobrú hudbu, klavír, kvety, ľudí a Toho, kto ich stvoril.

Absolvované turné:
2016 – Turné Smej sa, duša moja
2017 – Turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu
2018 – Turné so sláčikovým kvartetom
2019 – Turné “Hudobný darček”

Ocenenia:
2009 – Gospel talent, pieseň: Nádherný svätý
2013 – Dvojplatina za album Dobrý deň to som ja
2014 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategóriách „objav roka“, „album roka“ za album Dobrý deň to som ja
2018 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategórii “speváčka roka”
2018 – Osobnosť televíznej obrazovky, kategória speváčka
2020 – Osobnosť televíznej obrazovky v kategórii speváčka
2021 – Cena Fra Angelica udeľovaná Konferenciou biskupov Slovenska

Diskografia:
2012: Vyzliecť si človeka (Studio Lux, CD)
2013: Dobrý deň, to som ja (Joma, CD)
2014: Na pravom poludní (Joma, CD)
2016: Smej sa duša moja  (Joma, CD)
2019: Len tak sa stíšim  (Moja muzika, CD)
2020: Oslobodená (Moja muzika, CD)

Spolupráce:
– piesne do muzikálu Kubo
– titulná pieseň ku filmu Malá ríša – Zachovám si svoju tvár
– pieseň pre kampaň pre film Správa – Červené polia
– text ku piesni Holubička pre Adama Ďuricu

Kontakt

Ľubomír Šesták
+421 915 782 994
manager@simamagusinova.sk