Všetko je mi darom

Chcem sa vám všetkým poďakovať, za to, že ste!

Aj vďaka vám má moja radosť z hudby, ktorú vnímam ako dar od Boha, ešte krajší rozmer.

Všetky moje piesne sú súčasťou môjho srdca a keď môžem toto svoje srdce s vami zdieľať, keď môžem robiť svojimi pesničkami niekomu radosť, je to radosť aj pre mňa.

Novinky

novinky
17. februára 2024

Rátať hviezdy na ihličí

Kalendár na 365 dní a zároveň knižka krátkych myšlienok, textov piesní a básní pesničkárky Simy Magušinovej, ku ktorým robila grafiku Martina Švorcová - By Heart Project, je dielom ktoré prinášajú ako dve kamarátky, aby potešili ostatných.

Najbližšie koncerty v roku 2024

 

12.07.2024 – Pruské – Gavlovičovo Pruské

14.07.2024 – Maršová-Rašov – Blukuku koncert

20.07.2024 – Námestovo – Festival Verím Pane

28.07.2024 – Poruba pod Vihorlatom – Podvihorlatské folklórne slávnosti

03.08.2024 – Stará Ľubovňa – Spoločný koncert so Zuzkou Smatanovou

16.08.2024 – Devín – Tribute to Freedom – Pocta slobode

17.08.2024 – Prievidza – Prievidzská púť

31.08.2024 – Záhorská Bystrica – Hrubé hody

03.09.2024 – Nitra – Labyrint fest (spoločný koncert so Zuzkou Smatanovou)

08.09.2024 – Banská Štiavnica – samostatný koncert

09.09.2024 – Pezinok, Šimák Zámok – Sima Magušinová na zámku

10.09.2024 – Pardubice – samostatný koncert

21.09.2024 – Spišská Belá – Spišský zemiakarský jarmok

24.09.2024 – Košice – samostatný koncert

Videogaléria

Z dvoch dlaní

Duše divoké

Prichádza pokoj

Rekviem

Slovo Chlapa

Podoby

Láska vyháňa strach

Srdce nepokojné

Diskografia

Oslobodená

sima magušinová
  1. Oslobodená
  2. Sonety
  3. Venuša
  4. Otcova Roľa (Ivan Krasko)
  5. Podoby
  6. Len ma ľúb
  7. Zachovám si svoju tvár
  8. Srdce nepokojné
  9. Zore
  10. Láska vyháňa strach
  11. Slovo chlapa
  12. Tu sei quasi morto
  13. Červené polia
  14. Tancujú zvony
  15. Tatry

Len tak sa stíšim

sima martausová, simona magušinová, sima magaušinová
  1. Voda
  2. Baránok
  3. Pieseň a šál
  4. Móda
  5. Čaro obyčajných vecí
  6. Do stratena
  7. Len tak sa stíšim
  8. Nenahraditeľná (akustická verzia)
  9. Leonardo
  10. Svetlá, Modlitba (bonus)
  11. Holubička Symphony feat. Adam Ďurica (bonus)

Bio

Sima Magušinová (za slobodna Martausová) je slovenská pesničkárka, ktorá sa narodila v Považskej Bystrici. Okrem hudby a gitary má rada hory, turistiku, horolezectvo, lyžovanie, kávu, dobré jedlo, kvety, ľudí a Toho kto ich stvoril. Spievanie a skladanie piesní vníma nie len ako záľubu, ale aj ako poslanie a dar od Boha.

Absolvované turné:
2016 – Turné Smej sa, duša moja
2017 – Turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu
2018 – Turné so sláčikovým kvartetom
2019 – Turné „Hudobný darček”
2022 – Advent s Vami
2023 – Advent s Vami

Ocenenia:
2009 – Gospel talent, pieseň: Nádherný svätý
2013 – Dvojplatina za album Dobrý deň to som ja
2014 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategóriách „objav roka“, „album roka“ za album Dobrý deň to som ja
2018 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategórii „speváčka roka“
2018 – Osobnosť televíznej obrazovky, kategória speváčka
2020 – Osobnosť televíznej obrazovky v kategórii speváčka
2021 – Cena Fra Angelica udeľovaná Konferenciou biskupov Slovenska

Diskografia:
2012: Vyzliecť si človeka (Studio Lux, CD)
2013: Dobrý deň, to som ja (Joma, CD)
2014: Na pravom poludní (Joma, CD)
2016: Smej sa duša moja (Joma, CD)
2019: Len tak sa stíšim (Moja muzika, CD)
2020: Oslobodená (Moja muzika, CD)

Kontakt

Ľubomír Šesták
+421 915 782 994
manager@simamagusinova.sk