https://www.youtube.com/watch?v=Rqj1AOa-yzE

Chcem sa Vám všetkým poďakovať, za to, že ste!

Vďaka vám má zmysel to, čo robím a hudba, ktorú vnímam ako dar od Boha, má vďaka vám ešte krajší rozmer.

Všetky moje piesne sú súčasťou môjho srdca a keď môžem toto svoje srdce s vami zdieľať, keď môžem robiť svojimi pesničkami niekomu radosť, je to to najkrajšie, čo môže byť.

Novinky

sima magušinová liptovské srdce
novinky
3. októbra 2021

Liptovské srdce

Teším sa, že sa s vami môžeme podeliť o videoklip z prostredia Dolného Liptova ku skladbe 💗Liptovské srdce 💗, ktorú som zložila môjmu milovanému manželovi:-) Naše najkrajšie a najosobnejšie “mobilové” zábery sme si nechali pre seba, ale aspoň malý kúsok sme vám ukázali:-) Kvietky, ktoré vo venček vije moja kamarátka Pivonka, sú symbolom malých krásnych neobyčajných vecí, ktoré v živote zažívame a ktorým dávame zmysel práve láskou. 🌻
sima magušinová, miťo bodnár
novinky
27. júla 2021

Nad našimi sú cesty Tvoje

Videoklip ku piesni Slovo chlapa je na svete a veríme, že vás poteší. Natáčali sme ho v nádhernom prostredí Manínskej tiesňavy a v Telgárte. Slovo Chlapa je pieseň inšpirovaná Svätým Písmom a je o slove Krista, ktoré ma posilňuje, nadchýna, uzdravuje, inšpiruje, upokojuje, teší, a ktoré platí aj dnes 🙂
sima martausová, františek rábek, Cena Fra Angelica 2021
novinky
8. júna 2021

Cena Fra Angelica

Dnes Konferencia biskupov Slovenska udeľovala ceny Fra Angelica (patróna umelcov). Veľmi si vážim a ďakujem, že som sa aj ja mohla ocitnúť medzi ocenenými 🙂 Páči sa mi byť odovzdaná v Božích rukách, ktorý mi zároveň necháva slobodnú vôľu:) Páči sa mi spolupráca Boha a človeka (nielen v hudbe) 🙂 ďakujem

Najbližšie koncerty

Na tomto mieste vám rada oznámim svoj najbližší koncert. Už sa na vás teším!

Videogaléria

Diskografia

Len tak sa stíšim

sima martausová, simona magušinová, sima magaušinová

Na mojom najnovšom albume nájdete tieto pesničky:

  1. Voda
  2. Baránok
  3. Pieseň a šál
  4. Móda
  5. Čaro obyčajných vecí
  6. Do stratena
  7. Len tak sa stíšim
  8. Nenahraditeľná (akustická verzia)
  9. Leonardo
  10. Svetlá, Modlitba (bonus)
  11. Holubička Symphony feat. Adam Ďurica (bonus)

Bio

Simona Martausová je slovenská speváčka, hudobníčka a pesničkárka, ktorá sa narodila v Považskej Bystrici (1988).

Vyštudovala SPŠ v Považskej Bystrici – odbor TIS. Vysokú školu absolvovala v Banskej Bystrici na Akadémii umení, pôsobila v Radošinskom naivnom divadle a súčasne sa venuje už len hudbe.

Okrem koncertovania s kapelou, píše texty aj pre iných umelcov a projekty. (Adam Ďurica – Holubička, muzikál Kubo – 6 piesní do predstavenia, titulná pieseň pre film Malá ríša …)

Vo voľnom čase sa venuje vysokohorskej turistike a rada chodí do prírody.

Hudobný žáner, ktorému sa Sima venuje, je prevažne folk, pop, ale aj gospel.

“Milujem hudbu, hory, dobré jedlo, jeseň, kávu, fialky, plesnivce, ľudí a Toho, kto ich stvoril“

Absolvované turné:

2018 – Turné so sláčikovým kvartetom
2017 – Turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu
2016 – Turné Smej sa, duša moja

Ocenenia:

2020 – Osobnosť televíznej obrazovky
2018 – Osobnosť televíznej obrazovky, kategória speváčka Referencie
2018 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategórii „speváčka roka“
2014 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategóriách „objav roka“, „album roka“ za album Dobrý deň to som ja
2013 – Dvojplatina za album Dobrý deň to som ja
2009 – Gospel talent, pieseň: Nádherný svätý

Diskografia

2019: Len tak sa stíšim  (Moja muzika, CD)
2016: Smej sa duša moja  (Joma, CD)
2014: Na pravom poludní (Joma, CD)
2013: Dobrý deň, to som ja (Joma, CD)
2012: Vyzliecť si človeka (Studio Lux, CD)

Slová o Sime

Kontakt

Ľubomír Šesták
+421 915 782 994
manager@simamartausova.sk