Chcem sa Vám všetkým poďakovať, za to, že ste!
Vďaka vám má zmysel to, čo robím a vďaka vám má hudba, ktorú vnímam ako dar od Boha ešte krajší rozmer. Všetky moje piesne sú súčasťou môjho srdca a keď môžem toto svoje srdce s vami zdieľať, keď môžem robiť svojimi pesničkami niekomu radosť, je to to najkrajšie, čo môže byť.

Novinky

sima magušinová
novinky
26. októbra 2020

Videoklip k piesni Zore uzrel svetlo sveta

Pieseň ZORE, ktorú som zložila pre Deťom s rakovinou n.o. (kde už piaty rok je mi cťou byť jednou z ambasádorov)... je už na svete. Naspievali sme ju spolu s Dievčenským speváckym zborom Sro.♥ V klipe sú deti-dospelí, ktorí svoj boj zvládli, ako povzbudenie pre tých, ktorí ešte bojujú.
sima magušinová
novinky
26. októbra 2020

Ďakujem vám za OTA

Ďakujem vám za vaše hlasy, ale hlavne za to, že ste a že pri mne stojíte, lebo to je najkrajšia cena:-) Ďakujem aj za vaše povzbudivé správy! A najviac ďakujem Pánu Bohu za dar, požehnanie.. vždy si Ho zastanem. On si ma nikdy nedal a ani ja si nikdy nedám Jeho ♥
sima magušinová
novinky
26. októbra 2020

Srdce nepokojné

..ak by ste si chceli vypočuť našu novú skladbu, nech sa páči:-) ♥.. hoci je v názve “nepokoj”, vyjadruje túžbu srdca .. túžbu po tom, že je dobré mať svoj zmysel života, zanechať na tejto zemi aspoň kúsok dobra, robiť radosť iným a mať zdravú mieru ..aj hranice 🙂

Najbližšie koncerty v roku 2021

3.10.2021 o 16:30 – Báhoň – Báhoňské hody 2021

Videogaléria

Slovo Chlapa

Podoby

Láska vyháňa strach

Srdce nepokojné

Diskografia

Oslobodená

sima magušinová
  1. Oslobodená
  2. Sonety
  3. Venuša
  4. Otcova Roľa (Ivan Krasko)
  5. Podoby
  6. Len ma ľúb
  7. Zachovám si svoju tvár
  8. Srdce nepokojné
  9. Zore
  10. Láska vyháňa strach
  11. Slovo chlapa
  12. Tu sei quasi morto
  13. Červené polia
  14. Tancujú zvony
  15. Tatry

Len tak sa stíšim

sima martausová, simona magušinová, sima magaušinová
  1. Voda
  2. Baránok
  3. Pieseň a šál
  4. Móda
  5. Čaro obyčajných vecí
  6. Do stratena
  7. Len tak sa stíšim
  8. Nenahraditeľná (akustická verzia)
  9. Leonardo
  10. Svetlá, Modlitba (bonus)
  11. Holubička Symphony feat. Adam Ďurica (bonus)

Bio

Sima Magušinová je slovenská speváčka, pesničkárka, ktorá sa narodila v Považskej Bystrici 26. februára 1988. Je vydatá, venuje sa skladaniu piesní a vo voľnom čase má rada turistiku, horolezectvo, lyžovanie a vychutnávanie si dobrého jedla. Spievanie a tvorenie vníma nielen ako záľubu, ale aj ako poslanie a dar od Boha. Rada píše skladby nielen pre seba, ale aj pre iných, prípadne aj pre filmové alebo muzikálové projekty. Miluje hory, dobrú hudbu, klavír, kvety, ľudí a Toho, kto ich stvoril.

Absolvované turné:
2016 – Turné Smej sa, duša moja
2017 – Turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu
2018 – Turné so sláčikovým kvartetom
2019 – Turné „Hudobný darček”

Ocenenia:
2009 – Gospel talent, pieseň: Nádherný svätý
2013 – Dvojplatina za album Dobrý deň to som ja
2014 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategóriách „objav roka“, „album roka“ za album Dobrý deň to som ja
2018 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategórii „speváčka roka“
2018 – Osobnosť televíznej obrazovky, kategória speváčka
2020 – Osobnosť televíznej obrazovky v kategórii speváčka
2021 – Cena Fra Angelica udeľovaná Konferenciou biskupov Slovenska

Diskografia:
2012: Vyzliecť si človeka (Studio Lux, CD)
2013: Dobrý deň, to som ja (Joma, CD)
2014: Na pravom poludní (Joma, CD)
2016: Smej sa duša moja  (Joma, CD)
2019: Len tak sa stíšim  (Moja muzika, CD)
2020: Oslobodená (Moja muzika, CD)

Spolupráce:
– piesne do muzikálu Kubo
– titulná pieseň ku filmu Malá ríša – Zachovám si svoju tvár
– pieseň pre kampaň pre film Správa – Červené polia
– text ku piesni Holubička pre Adama Ďuricu

Kontakt

Ľubomír Šesták
+421 915 782 994
manager@simamagusinova.sk